top of page

BART GOVAERTS

DSC_3157.jpg

Tijdens mijn jeugd kreeg ik last van pijnlijke rugklachten door de belasting die toen op mijn lichaam werd gezet. Daardoor kon ik nooit het maximale uit mijn sport halen. Net daarom heb ik gekozen om kinesitherapie te gaan studeren aan de K.U. Leuven. Gedurende mijn studies raakte ik enorm geboeid door het menselijk lichaam en vooral de beweging ervan.


In 2013 ging ik als kinesitherapeut aan de slag bij T-Care. Een jaar later, werd ik medezaakvoerder en sloeg ik samen met Tim de handen in elkaar om T-Care verder uit te breiden. Ons T-Care Team stelt alles in het werk om garant te staan voor een goed begeleide revalidatie en streeft ernaar om het maximale uit iedere patiënt te halen. Ikzelf probeer de patiënten bij hun revalidatie te betrekken door hen correcte informatie aan te bieden en hen te begeleiden met oefentherapie die kan bijdragen tot hun herstel.
Zelf ben ik in mijn vrije tijd nog steeds bezig met beweging. Zo probeer ik wekelijks voldoende kilometers te fietsen of te lopen. Bovendien sta ik steeds open voor nieuwe (sportieve en professionele) uitdagingen! In 2023 voltooide ik de 5 jarige opleiding als osteopaat aan FICO Osteopathy Academy. 

Opleidingen:
– Osteopathie D.O.

– Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - Specialisatie sport
– Manuele therapie
– Osteopathie D.O.
– Sportkinesitherapie
– Mckenzie
– Dry Needling

- Mulligan therapie

- Shockwave

Referenties:

- Manueel therapeut bij World Tour ploeg Lotto-Soudal 2014-2018

- Begeleiding van verschillende sporters (recreatieve tot professionele atleten) zowel in hun revalidatie als bij prestatieverbetering (veldrijden, wielrennen, voetbal, ijshockey, volleybal, triatlon,….)

Bart Govaerts: Over ons
bottom of page